Digital Event_komp.jpg
VIRTUALNI DOGODKI

ONLIVE DOGODKI - dogodki, KI JIH DOŽIVIMO NA SPLETU

Je digitalnost resničnost ali virtualnost? Seveda oboje. Virtualni svet je del naših resničnih izkušenj. Povzroči prijetno, nadnaravno (kar tudi je) vznesenost, ki je istočasno občutena v popolnoma varnem in udobnem realnem okolju.

OnLive dogodek je kreativno oblikovan spletni dogodek za določeno ciljno skupino. Gre za interaktivno spletno komunikacijo in profesionalno nadgradnjo običajne video spletne konference. Primerja se lahko s TV showom, pri katerem vsebina potrebuje prav poseben režijski pristop in skrbno pripravljeno vsebino, ki zadrži pozornost udeleženca. 

OnLive dogodek predstavlja ekskluzivno storitev, varno rešitev, interaktivno spletno izkušnjo in hibridni dogodek po meri. S pomočjo predstavitev, videoposnetkov, režiranih vložkov udeležencem na varen, učinkovit in inovativen način posredujemo želeno sporočilo. Ohranjanje pozornosti udeleženca (interaktivno vključevanje udeležencev v moderirane razprave, sprotne ankete in glasovanje, delavnice itd…… med OnLive dogodkom lahko na izbrani naslov dostavimo tudi catering, izvedemo performans)

  • Facebook
  • LinkedIn

©2021 by Agencija promo d.o.o.