top of page
Predstavitev%20novega%20Audia_edited.jpg
TEHNIČNA PODPORA

VIDEO OPREMA

AVDIO OPREMA IN STORITVE

OSVETLITEV

SCENOGRAFIJA

KINECT TEHNOLOGIJA

VIDEO MAPPING

LASERSKE PROJEKCIJE

GREEN SCREEN TEHNOLOGIJA

POT V PREDSTAVITEV PRIHODNOSTI STA VEDNO TLAKOVALI INOVATIVNA VIDEO IN AVDIO-VIZUALNA TEHNIKA TER NAJNAPREDNEJŠA TEHNOLOGIJA.

Oblikujemo vam natančno tisto tehnično podporo, ki vašo osnovno idejo na dogodku naredi resnično, presenetljivo in nepozabno. Pripravimo celovito tehnično postavitev od preprostih ozvočenj, osvetlitev in filmskih projekcij, do zahtevnih 3D učinkov. 

 

Ekipa izkušenih, visoko usposobljenih tehnikov za upravljanje z opremo in tehnično vodenje vedno uredi, da se na dogodku besede dobesedno obarvajo, podobe spregovorijo, efekti vizualnega doživijo ter se zato sporočilo dogodka vtisne v spomin. Dogodek učinkuje.

VIDEO OPREMA in STORITVE

  • Na voljo so sodobni video projektorji ločljivosti HD, 5.000-15.000 Lumnov

  • Projekcijska platna

  • Plasma zasloni diagonale od 22 do 90 inch

  • Velike led diod stene različnih dimenzij in resolucij

  • Kabelska povezava, ustrezne mešalne mize za računalniško in video sliko, transport, montažo, tehnično vodenje in demontaža

  • video snemanje dogodka (tudi z dronom),

  • Izdelava video reportaže dogodka, izdelava video-klipov in video filmov

AVDIO OPREMA in STORITVE

Ko na vašo prezentacijo ali nastop v dvorani čaka več sto ljudi, želite, da ste in morate biti slišani, takrat je pomembno kakovostno ozvočenje. Naša profesionalna ekipa tehnikov poskrbi za vso tonsko opremo in podporo, Vsaka nenavadna želja pri tehnično zapletenih postavitvah ozvočenja nam je v veselje in izziv bodisi da gre za govorniško, glasbeno ozvočenje ali ozvočenje prostora.

OSVETLITEV:  Poskrbimo za ambientalno osvetlitev, usmerjeno, točkovno, vodeno in inteligentna osvetlitev

KINECT – nova interaktivna komunikacija: Kinect je zelo atraktivna sodobna tehnologija, ki nas interaktivno povezuje s prihodnostjo preko programiranih grafik in vsebinsko domišljenih iger. Deluje na osnovi kinect kamere, ki zaznava človekovo gibanje.  

VIDEO MAPPING: Gre za razburljivo projekcijsko tehniko ti. »Video Projection Mapping«, ki z močnimi projektorji projicira video ali grafične podobe na velike površine. Tako nastane video projekcija v več dimenzijah, ki navidezno spremeni celoten objekt, ambient, prizorišče, lokacijo. 

LASERSKE PROJEKCIJE:  Enostavne laserske projekcije, laser show na glasbeno podlago

bottom of page