Storitve

OnLive dogodki

OnLive dogodki – dogodki, ki jih doživimo na spletu

OnLive dogodek je kreativno oblikovan spletni dogodek za določeno ciljno skupino. Gre za interaktivno spletno komunikacijo in profesionalno nadgradnjo običajne video konference. Primerja se lahko s TV showom, pri katerem vsebina potrebuje prav poseben režijski pristop in skrbno pripravljeno vsebino, ki zadrži pozornost udeleženca. OnLive dogodek predstavlja ekskluzivno storitev, varno rešitev, interaktivno spletno izkušnjo in hibridni dogodek po meri.

 

OnLive dogodek lahko primerjamo z naročilom in dostavo hrane. V Agenciji Promo bi vam namesto že pripravljenega obroka dostavili profesionalnega kuharja, ki vam obrok pripravi ob upoštevanju vseh vaših potreb in želja.

OnLive dogodek – OnLive konferenca – OnLive predstavitev – OnLive simpozij –

OnLive kongres – OnLive sejem – OnLive lansiranje novih produktov

Priprava in izvedba

Prednosti OnLive dogodka

  • Izbrano ciljno občinstvo (maloštevilna izbrana ali širša javnost)
  • S pomočjo predstavitev, videoposnetkov, režiranih vložkov udeležencem na varen, učinkovit in inovativen način posredujemo želeno sporočilo
  • Ohranjanje pozornosti udeleženca (interaktivno vključevanje udeležencev v moderirane razprave, sprotne ankete in glasovanje, delavnice itd…… med OnLive dogodkom lahko na izbrani naslov dostavimo tudi catering, izvedemo performans)
  • Prilagodljivost (s pomočjo digitalnih rešitev hitro prilagajanje spremembam, aktualnim dogodkom v okolju)
  • OnLive dogodek ponuja odlične možnosti povezovanja, predstavitev na sodoben tehnološki način, varno digitalno izkušnjo
  • Strokovna tehnična podpora (poskrbimo za kompletno idejno zasnovo in tehnološko podporo spletnega dogodka ter tako naročnika razbremenimo specifične organizacije in izvedbe, le-ta se lahko posveti samo strokovnim temam)
  • Follow-up komunikacija (snemanje OnLive dogodka, povratni vprašalnik in statistika, fotografije in video posnetki)