top of page
Image by Balázs Kétyi
VIZUALNA PODOBA DOGODKOV

CELOSTNA PODOBA DOGODKA 

SPLETNA STRAN ZA DOGODEK

VIDEO GRAFIKA

VABILO

OBLIKOVANJE SCENOGRAFIJE

PRILOŽNOSTNA DARILA

VSE, KAR NA DOGODKU VIDIJO OČI, JE KOT SRČNI UTRIP DOGODKA. 

VSAK DETAJL ŠTEJE. 

Dizajn je nujna vez med vami in vašimi gosti na dogodku. Spoštljiva, funkcionalna, estetska. Zagotavlja življenjsko nujen in poživljajoč tok vseh komunikacij. 

Z znanjem in izkušnjami vam svetujemo na vseh korakih tako, da vaš dogodek dobesedno oblikujemo v povezljiv celovit paket od vsebinske zamisli do kompleksne vizualne podobe.

 

To pomeni, da vaš dogodek dobi celostno podobo v vseh dizajniranih informacijah od tiskovin do posameznih sporočil, vabil, obeležij, scenskih elementov do komunikacijskih digitalnih platform. Dizajniramo tudi s kančkom humorja, a vedno odgovorno in koherentno vaši zgodbi.

Pri predstavitvi vizije podjetja, izdelka, storitve oblikujemo grafiko za različne digitalne platforme (splet, video,….). Z uporabo animacije in ,,green screen,, tehnike na zanimiv in interaktiven način izpostavimo sporočilo dogodka.

Poslovna darila so pomemben del dogodka, saj so del komunikacije, sporočila, ki ga želimo posredovati vabljenim gostom, poslovnim partnerjem ali zaposlenim i odražajo poslovno strategijo.  Lepo darilo je lahko tudi fotografija ali video utrinek z dogodka oz. prireditve, ki jo posnameta naš fotograf in snemalec.

bottom of page