Storitve

Digital

Je digitalnost resničnost ali virtualnost? Seveda oboje. V interakciji z digitalnostjo v resnici dobimo spoznanja ter doživljamo resnična čustva. Tako virtualni svet postane del naših resničnih izkušenj. Povzroči prijetno, nadnaravno (kar tudi je) vznesenost, ki je istočasno občutena v popolnoma varnem in udobnem realnem okolju.

 

Predstavitev vaše vizije podjetja, spoznanje izdelka, ki je v razvoju, storitve in doživetij, ki so del prihodnosti ali pa so lokacijsko daleč, spoznamo in doživljamo prek digitalizacije že danes in tukaj. Poteši radovednost in sproži naboj čudežnosti. Ko bodo izdelki, storitve in doživetja na trgu, bodo ljudem domači, znani, preizkušeni, saj so že bili doživeti.

 

SPLETNE STRANI KOT PODPORA DOGODKOM

  • Ideja, zasnova, vsebina
  • Prijave in plačila vezana na dogodek
  • Upravlanje in vzdrževanje

 

LASERSKE PROJEKCIJE                     

  • Enostavne laserske projekcije
  • Laser show na glasbeno podlago

Poskrbimo za vse potrebno kabelsko ali brezžično povezavo, programiranje, transport, montažo, tehnično vodenje in demontažo.

 

KINECT – nova interaktivna komunikacija

Kinect  je zelo atraktivna sodobna tehnologija, ki nas interaktivno povezuje s prihodnostjo preko programiranih grafik in vsebinsko domišljenih iger. Deluje na osnovi kinect kamere, ki zaznava človekovo gibanje. Prav človekovo gibanje je namreč osnova za premikanje grafike na zaslonu, saj človek s svojim gibanjem nadomesti kurzor miške.

Kinect vedno in zagotovo pritegne velik krog mimoidočih. Je odličen »lovilec« pozornosti na sejmih ter navdušujoča zanimivost in sprostitev, ki sporoča, da gre za komunikacijo sodobnega, visoko tehnološkega podjetja.

 

MAPPING – projekcije na objekte ali velike stene

Gre za razburljivo projekcijsko tehniko ti. »Video Projection Mapping«, ki z močnimi projektorji projicira video ali grafične podobe na velike površine. Tako nastane video projekcija v več dimenzijah, ki navidezno spremeni celoten objekt, ambient, prizorišče, lokacijo. Rezultat je dinamična video projekcija podprta z izbrano glasbeno podlago, ki je izjemno atraktivna za promocijo:

  • proizvodov,
  • storitev,
  • kulturnih ali športnih dogodkov,
  • scen …

Ta vrsta projekcij je povsod v svetu vroča, zato zlahka pritegne poglede mimoidočih, jih vabi ter navduši.